Отзыв о KIA Sportage 2014 года
2014
универсал,
, пробег - 525 км, двигатель - 1.7 turbo дизель, комплектация - Base
Доброго дня всім форумчанам! Плюсы автомобиля: Да авто супер дійсно. В KIA Sportage F/L 2014 шумоізоляція на 5+. Підвіска мягка, ями просто глотає. І керувати приємно і сам дизайн авто супер. Росход 5.5 середній город + траса ну було і 5.2 але я їздив в основному по городу через те і виріс до 5.5 це при так звані обкатці. Минусы автомобиля: Пока тільки EPS. Совет покупателю: Купуйте авто яке ви бачте. Не замовляйте по телефону і не вирішуйте такі питання в телефоному режимі особливо коли авто тільки має зявитись на Укр. ринку. Через 13 дней Iurii дописал: 30 квітня надіслав лист претензію. Цілий тиждень мозололись передавали один одному, відповіді конкретно не давали футболили від оного до іншого і через тиждень дофутболили до юриста, а він в свою чергу каже (ми хочем лише мирним шляхом все загладити але ніякого відшкодування не буде бо ми за собою винни не відчуваємо). Проконсультувавшись в юриста він сказав, що в судовому порядку можна буде відсудити: Моральна шкода може бути, те, що реально можуть задовольнити, до 100 000 гривень. Компенсація вираховується у відсотковому відношенні до продовжуванності ремонту, з урахування 35 днів на доставку та 2-3 днів на ремонт та вартості авто, приблизно, до 35-40 000 плюс всі витрати за юридичні послуги. А вони в свою чергу дають задню. І запропонували зустріч на 12.05.2014 для вирішення даної ситуації без суда. Кажуть в них є перелік подарунків (якісь додаткові установки) можливо ви собі щось виберете! Отже треба юриста брати і там на місті буде вирішувати! Якщо сума касатиметься 100 000 - 150 000 в судовому порядку, а вони без суду не захотять покрити і 20% від суми напевне підем через суд. Можливло хтось мав справу з судом і автосалоном. Варто лізти? Які поради можете дати! Через 24 дней Iurii дописал: 16.05.2014 Прийшла запчастина в автосалон, вартість її приблизно 30000 грн., подзвонили сказали що готові до заміни і щоб я підїхав до них щоб все оформити і замінити. 17.05.2014 Я поїхав і був присутній на заміні даної з/ч, заміна тривала приблизно 20 хв. (4 болта і декілька фішок і вуаля) Все авто готове, кажу а де ж мої подарунки і бонуси за час що авто стояло у вас. В подарунок дали чехли в авто усатновили теж там їх. Продовжили ще гарантію на 2 місяці. Ну корочше кажучи ніякого суду я вирішив не розпочинати і просто забрати авто і все. Мені сказав адвокат, що суд можна виграти 100%, але коли це питання інше можжливо і до 5 років затягнутись і при цьому авто буде в них а я на суди буду на тролейбусі їздити. Зараз моя "БлОнДіНоЧкА" шепче=) ось такий кінець історії з моїм авто. Дякую. Всім удачі на дорогах. Обсуждение отзываSlavik0080 Показать еще 1 Сочувствую.. дави не дави,ничего не изменится.Разве что приезжать туда каждый день и рвать глотку,что бы их расшевелить.. но стоит ли оно того??Надо ждать зап.часть.Желаю Вам скорейшего восстановления авто!Что бы сделали и это было самой страшной поломкой в будущем! Машинка не плохая и движка супер! +2ОТВЕТИТЬmad frost Внешне мне машинка очень нравится, но этих денег она явно не стоит... да и 2,0 бензин слабоват для неё... В салоне мне сказали, что если заказывать 2,0 бензин в максималке, то это будет стоить в районе 40 тыс.$. И тут я понял, что этой машины у меня точно не будет.... куплю японца за чуть-чуть больше денег. +1ОТВЕТИТЬblade04 Завод виробник даного авто знаходиться у Словаччині, якщо не помиляюся. У дружини теж Спортедж, але 2,0 бензин. За 3 роки вже 4-й раз щось міняємо за гарантією: ручки дверей (відкликання заводу), парктронік, гранату, підшипник. Це при пробігу 60 тис. км! +2ОТВЕТИТЬ |
KIA Niro
2018