KIA Sportage 2021 KIA Sportage 2021

Надежность:
Ходовая:
Внешний вид:
Оценка: 5

Минув рік з моменту покупки авто (проїхав 6500 км), і я вирішив пройти перше ТО (на Почайні).

Обслуговування пройшло швидко: персонал привітний, машину обслужили та помили. Додатково з мене взяли 300 грн за відмивання бітуму - сума невелика, але важливо це згадати в контексті подальших подій.

Але вже через три дні після ТО автомобіль зламався під час важливої поїздки! Проїхавши всього 600 метрів від паркінгу, я помітив, що авто не їде, а на панелі загорівся червоний чек масла. Вийшовши з машини, побачив, що знизу активно тече масло (фото додаються).

Зателефонував у сервіс - пообіцяли надіслати евакуатор. Чекали дві години, евакуатор приїхав без затримок. У сервісі довелося чекати ще три години, поки тривала діагностика та ремонт. Зрештою, механіки показали лопнуту гумову прокладку масляного фільтра, через що витекло два літри масла. Назвали це форс-мажором, просто вибачилися та показали лопнуту резинку. Жодних подальших пояснень або дзвінка від сервісу я не отримав.

Що можу сказати? Вкрай розчарований сервісом KIA. Тепер не впевнений, що двигун не постраждав. Консультувався з іншими сервісами - вони припускають, що резинку просто не замінили, і це могло спричинити проблему.

Розповів про ситуацію друзям і не рекомендую звертатися в цей сервіс!

Щодо авто - або продам, або продовжу їздити на гарантії (5 років). Якщо ж виникнуть проблеми з двигуном, звертатимусь до суду на УкрАвто!

Плюсы и минусы автомобиля

Все крім сервіса.

Слабий розгін.

Совет покупателю

Для велосипедів, сім"ї.

Отзыв был полезен?
Да Нет

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Вход | Регистрация

Продажа б/у Sportage