Отзыв о KIA Sportage 2012 года
2012
универсал,
, пробег - 11000 км, двигатель - 1.7 turbo дизель
Купували в УкрАвто, жовтень 2010р. Хотіли дизеля. Як варіант, роглядалася Октавія А-5, та коли дізнався що в Україну вже поставляють спортики 1.7 дизельки, вибір був зроблений автоматично!!! Перед цим перелистав багато інф-ції. На даний момент пробіг 11000т.к. Проблем ніяких, автомобілем задоволенй повністю. Ціна-якість нормальна!!! Сам я водій зі стажем 22 роки. Їздив на волга 24, 31029, жигулях 2106, кадет 1.3 седан моноінжектор, віто 110, Катався на багатьох інших. Про авто: нове - воно і в африці нове!!! Плюсы автомобиля: Дизайн, якість матеріалів салону, просторий салон, керованість, розхід пального, кліренс, сидіння для далеких поїздок - дуже зручні. Минусы автомобиля: Подивимось після першого то, через місяць, і наших "траходромових" доріг))) Якщо щось цікавить - питайте!!! З радістю відповім!!! Совет покупателю: Купувати чи ні - право вибору кожного!!! Я свій вибір вже зробив)))!!! Обсуждение отзываAlex_Kia Маю Kia Sportage 1,7 дизель із листопада 2011 року. Пробіг 13000. Із "отзывом" Алекс від 04.04.2013 повністю погоджуюсь окрім витрати пального. Да в порівнянні із іншими авто витрата досить низька, але виробники заявили мяко кажучи не зовсім чесні цифри 4,8 по трасі, Ви теж кажете 5-5,5. Як не намагався загнати хоч до 5 літрів - не виходить. Реально (за даними компьютера) 5,5-6 літрів при 2-3 пасажирах і швидкості 90-100. Але ще і компьютер фіксовано бреше на 0,5 літра не на нашу користь. Перевіряв сам разів десять. А по місту взимку всі 10-11, і це без зайвих прогрівань. Думаю, що 5 літрів (за компьютером) можна отримати лише повністю порожньому авто, без пасажирів, у безвітряну погоду і при швидкості 80-90 км за годину. А вцілому автомобілем дуже задоволений, м'яка і спокійна робота дизеля - просто супер. ОТВЕТИТЬAliklistopad Расход зависит еще и от качества соляры. Заводские показатели будут верны на европейском топливе. +1ОТВЕТИТЬ |
KIA Niro
2018